Dyrepension - hunde og kattepension på anerkendt dyreinternat

Firmabeskrivelse

Ved kontrol fra sundhedsstyrelsen modtog stedet en god bedømmelse, følg linket for at læse den:

http://www.findsmiley.dk/FindHundeSmiley/178767

 

Hundepension og Kattepension i Brande

Mosegaardens Hundepension- og Kattepension/ Brande Dyrecenter/ Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse/ ved Birgit og Kent Karlsen, Sønderkærvej 11 ved Uhre

Overordnede vilkår og rammer for på Brande Dyrecenter for feriehunde, Katte på ferie og andre kæledyr med døgnbemanding, åbent alle dage og egen hundeskov....

Mosegaardens Hunde- og Kattepension, Brande Dyrecenter og Internat for Dyrenes Beskyttelse til hundens ferieophold, kattens eller ejers andet familiedyr ligger ved Uhre lidt udenfor Brande lige midt i Jylland og er en veletableret, anerkendt og naturligvis godkendt dyrepension for hunde, katte og andre familiedyr m.h.t. lovmæssig indretning, drift  og uanmeldte kontrolbesøg fra veterinærmyndighedernes side. Pensionen  er funktionelt, moderne og hygiejnisk men også lunt, lyst og idyllisk gammeldags hyggeligt og ikke mindst er Mosegaardens Dyrepension et feriested/hotel for hunde, katte og andre kæledyr med døgnovervågning og bemandet året rundt. Ejerne, Birgit og Kent Karlsen bor på Brande Dyrecenter "Mosegaarden", som de har opbygget og siden 1986.


TV Midtvest video - et liv med dyr i hundepension og kattepension

TVindslag 22/10-2011 - klik her


 Hundepensionen ved Brande er også Internat for Dyrenes Beskyttelse..

Hundepensionen og feriestedet til kat og andre kæledyrer i kraft af, at vi også fungerer som Internat for Dyrenes Beskyttelse,  under Dyrenes Beskyttelses skærpede krav og kontrol hvilket giver en ekstra tryghed og sikkerhed for dyreejeren hvis kat, kæledyr eller hund er på hundeferieophold på  Brande Dyrecenter ved Uhre.

Se evt www.dyrenesbeskyttelse.dk

Hvordan finder dyreejer til Brande Hundecenter ?

Mosegaardens Hundepension ved Brande er et feriested for kæledyrene, som er beliggende i rolige, naturskønne omgivelser ”med højt til loft” ca. 3 km. fra Uhre ved Brande,- lige  midt i Jyllands hjerte - fra Herning og Skjern, vestjylland - Grinsted og Billund lufthavn, sydjylland - Ikast fra nordjyllandssiden eller fra Give og Vejle, østjylland. Der er ca. 20 minutters kørsel til Billund lufthavn, Herning, Ikast, Skjern og Grinsted og knap 1 time til Vejle. Det kan også være godt for dyreejer at vide at f.eks. afstanden til Mosegaardens Hundepension fra Give, Sdr. Omme, Filskov, Lind, Snejbjerg, Kibæk, Sdr. Felding, Skarrild, Arnborg, Fasterholt, Kølkær, Ejstruphold, Nr. Snede, Drantum og Blåhøj  er omkring 15 minutters kørsel kørselsvejledning til Brande Hundepension. 

Se evt. under kørselsvejledning 

Hvad er vigtigt, når dyreejers kat, andet kæledyr eller hund skal på Brande Dyrepension?

Vi på Brande Dyrecenter vægter altid højt, at en hund, kat, eller andet familiedyr i vores varetægt får et spændende, inspirerende, trygt, kærligt, ansvarligt og sikkert ferieophold samt at ejer har ro i sindet mens man er adskildt fra sit kæledyr og ofte sin kæreste eje. For mange dyreejere er tilliden til os, vores omsorg, erfaring og dygtighed, samt stedets faciliteter og rammer både indenfor og udenfor nemlig det væsentligste.

Hundens ferieophold på Brande Hundepension bygger på hundeejers fortælling om hunden, katteejers oplysninger om katten og på vores...

I det daglige hjælper Birgit og Kent samt Brande dyrepensions trofaste, særdeles erfarne, fagligt dygtige og meget engagerede medarbejdere hinanden med dagens mange gøremål omkring de firbenede feriegæster, planlagt under nøje hensyn til og med fokus på den enkelte hunds, - kats, eller andet familiedyrs individuelle behov og trivsel under dets ferieophold. Vi bygger plejen og omsorgen for den enkelte kat, andet familiedyr eller feriehund på vores mangeårige, erfaring med hunde, katte og andre kæledyr, vores faglige hundeviden og katteviden m.v .fra fortløbende undervisnings og kursusforløb, vores alle sammens store interesse og omsorg for hunde, katte og andet kæledyr,men ikke mindst på det ejeren fortæller om sin hund, kat eller andet familiedyr.

brugt på vores hjemmeside

Læs mere om vores medarbejdere her

Kan man som dyreeejer besøge Brande Dyrepension inden hundens ferie starter..?

Birgit og Kent vil gerne, at man som ejer til hunden, der skal på ferie i vores dyrepension - katten,andet kæledyr kontakter os for at aftale et besøg, så vi har mødtes og fået snakket om hunden, katten, kæledyret inden ferieopholdets start, og så man som dyreejer oplever, ser og hører om kattenes, kæledyrenes, hundens dagligdag under ferieopholdet på Brande Dyrecenter. For hundejere, at man har set med hundepensionens relevante og mange hundefaciliteter, sikre indvedige hunderammer, og de  hundevenlige omgivelser, som hunden indtager under dets hundeferie på  Brande Hundecenter, samt for ikke mindst  at tale med os om hundens vaner og behov og andet. Hundeejer er velkommen til at tage sin hund med, hvor det er en god ide at gå en hundeluftetur i vore natur. På den måde kender hunden stedet lidt og ved, der er spændende for hunde, når hundeferien starter. Det er oftest er en rigtig god måde at "sige farvel til "far og mor" og giver hunden en god start med os. I tiden efter besøget tilbyder vi desuden, at man benytter sig af muligheden for, at lufte sin hund på vores hundeluftningsområde og evt. i vores indhegnede hundeskov i perioden forud for hundens pensionsophold.Vores erfaring siger, at dette fremmer feriehundens trivsel og at hundejer har det godt under fraværet. 

Ligeledes opfordrer vi  katteejer og ejer til andet kæledyr til et besøg for at snakke og se dyrepensionens faciliteter inden kattens/ kæledyrets ferieophold, så man tager afsked med sit kæledyr med en god fornemmelse i maven velvidende at ens kæreste familiemedlem er i de bedste hænder.

Hvordan befinder feriehunden sig mens den er på hundeferie på Brande Hundepension ?

Dyrecentrets hundepension er indrettet i 9 opvarmede, termostatstyrede hundeafsnit af forskellige størrelser, hvor den mindste hundeafsnit omfatter 2 hundebokse, således at behov og trivsel for den enkelte hund under dets ferieophold kan tilgodeses optimalt. Det enkelte indvendige "hundeværelse", har egen løbegård til hver enkelt hund og kan slåes sammen med naborummene og udvendigt er der i alt 14 tønderland natur for hundene med stier og bænke til hundenes  lufteture i hundesnor med et væld af sanseindtryk for hunden, mulighed for at hundemøder, forskellige hundeaktiviteter og naturligvis hundehygge, kontakt mellem hund og os,  og nusseture og hundekæl. Desuden råder hundepensionen over flere, større, indhegnede friluftsarealer til hunde med græsbund til hundenes aktiviteter og samvær med os samt desuden vores private ca. 1 tønderland store, flugtsikrede hundeskov til aktiviteter for hundene ” på fri fod”- hundeboldspil, gemmelege for hunden, hundespor o.s.v. 

agiliti-hundetræning-brande-hundepension-hundeskoven agiliti4 agiliti5-test2

Læs evt under hundepension

 Hvordan har feriekatten det mens den er på katteferie i Brande Kattepension?

Brande kattecenter er indrettet i vores separate kattehus " L`hotel de Chats"og er med store, mandshøje indvendige bokse til den enkelte kat, samt flere store udvendige volieres. Kattenes bokse er indrettet med katteklatremiljø, en stol til katten, kattehyggehule, spisested og kattetoilet. Kattene har mulighed for katteaktiviteter i kattenesfællesesareal udenfor deres eget katterum og i de udvendige kattevolierer, ligesom der er tid til  kattesnak og kattekæl alt efter den enkelteferiekats ønsker og behov.

Læs evt. under katte i pension

Hvordan lever andre kæledyr, mens de er på ferie på Brande Dyrepension ?

PÅ Brande Dyrecenter råder vi over det meste til andre familiedyr, som f.eks. undulat, kanin, marsvin. Vi har  f.eks.  et separat kaninafsnit,men ofte medbringer disse feriegæster deres "eget hjem". Det aftales individuelt hvorvidt, man selv medbringer bur. mad og andet.

Læs evt under andre kæledyr

 

Copyright 2012. QualityJoomlaTemplates. Hundeogkattepension.dk