Resume

agiliti-brande-hundepension-i-egen-hundeskov brande-hundepension-midtjylland-hundekærlighed-tid-ti-kys-og-kæl dyrepassere-hundeluftere-hundeferie-brande-hundepension-midtjylland

Mosegårdens Hundepension og kattepension, Brande Dyrecenter,  Sønderkærvej 11, 7330 Uhre ved Brande,  ejes af Birgit og Kent Karlsen, som bor på Mosegaard og drives med fuld døgnvagt 365 dage om året af os sammen med vores voksne, faste og særdeles kyndige  medarbejdere: Thomas Kjørvel, Anna Skov Skovbjerg, Jette Møller Sørensen, Christina Pedersen og Kamilla Karlsen. Til at hjælpe os med at tage vare på pensionærerne i vores varetægt under deres dyreferie, får vi desuden god hjælp fra vores 6-10  unge dyreglade medarbejdere.

Alle som er beskæftiget på Mosegaard med feriedyrene har det tilfælles, at vi er alle meget engagerede og omsorgsfulde, holder utrolig meget af og har stor respekt for dyr.

Vi har drevet pensionen  siden 1986 og er godkendt og  under kontrol af Myndighederne og desuden af Dyrenes Beskyttelse, for hvem vi driver internat for hunde og katte.

Omsorgen og pasningen af den enkelte feriehund,-kat bygger på det, dyreejer fortæller om den enkeltes ferirhunds, kats behov og vaner, mange års dyreerfaring, samt fortløbende undervisningsseancer og uddannelse vedrørende, hund, kat og andre kæledyr.

Stedet er for både feriehundenes og -kattenes vedkommende indrettet i flere afsnit, hunde og katte er ikke i samme lokaler.. Hver kæledyr har sit eget rummelige værelse. Hvis en ejer har flere hunde eller katte, som fungerer godt sammen, kan de få dobbeltværelse. Vi finder det værelse som passer bedst muligt til den enkelte feriegæst.

Hver hund har desuden fri adgang til egen udvendige løbegård fra sit værelse. 
Der ud over har vi vores lufteareal med vandrestier, hvor hundene luftes i snor, samt ikke at forglemme  vores friluftsarealer og vores dejlige hundeskov, som er indhegnet med mulighed for frit løb  uden snor.

Kattenes værelser er indrettet med egen tæppebeklædte stol med hule under, toiletsted, spisested og kradse-klatrefaciliteter.Katten har mulighed for at hilse på naboen, hvis den har lyst og kan undlade dette, hvis den ikke er klar til dette. Katten vil få mulighed for frihed på gangen, som fungerer som aktivitets/legearealet, hvis den har mod på dette og ophold i vore udendørs.kattevoliers, hvis der er behov.

Opholdet byder på mange nye stimuli, spændende oplevelser, samvær med os og masser af ros og gerne godbidder og daglige ture i det fri ( for hundenes vedkommende) tilpasset den enkeltes behov.
I døgnrytmen er desuden indbygget rolige perioder for at undgå overstimulation og dække behovet for ro og hvile.

Ved ankomsten beder vi om de sidste relevante oplysninger. Hjælp feriehunden/ -katten til en god start på ferieopholdet ved at udstråle ro og afslappethed.
Ved afhentningen er det godt med tid til gensynsglæden.

Vi gør, hvad, der er os muligt for at undgå uforudsete hændelser. Skulle det ske og vi skønner det kontakter vi stedets dyrlæge.

Vi gør opmærksom på at hunden/ katten altid er på ferie på Brande Dyrepension for ejers regning og risiko.

Vi har masser af hundetæpper, hundkurve, hundelegetøj, hundegodbidder, kattekradsetræer, kattetoiletter, skåle, et godt, mildt dyrefoder, brød, leverpostej og dåsemad til hund og kat m.v. til rådighed.
Man kan også medbringe feriegæstens egendele. Undlad dog egendele, som man er ked af at miste.
En af ejer brugt/ ikke nyvasket t-shirt,som kan smides væk efter, kan  lette overgangen.

Feriehunden  skal være vaccineret med en blandingsvaccine mod de mest alvorlige smitsomme hundesygdomme indenfor 3 år og mindst 1 uge før hundeopholdet, når basisvaccinerne er foretaget.
For feriehundes vedkommende ønsker vi desuden at de har fået en næsespray mod kennelhoste indenfor det seneste år og senest 3 dage før starten å hundens ferieopholdet.
Katten skal være vaccineret med en blandingsvaccine mod de mest alvorlige smitsomme kattesygdomme indenfor det seneste år og mindst en uge før opholdets start.

Priser: se under  Priser.

Find os: Se under rutevejledning

Telefontid: 97187123

På hverdage 8-10 og 17.30-18.30.
Læg evt. en besked og et telefonnummer, hvis vi ikke svarer eller prøv igen.

Åbningstider:
Alle dage 10-11.30 og 17-19
24/12 dog lukket aften
31/12 kun åbent 10-13
1/1 kun åbent 16-19

Bedes respekteret af hensyn til stedets døgnrytme.


Vi har god plads, men i ferieperioder skal man bestille i god tid.
Vi anbefaler, at man ringer og aftaler et besøg med rundvisning forud for det første ophold.

Vi tilbyder hundedagpleje på hverdage udenfor ferie- og
helligdagsperioder...

Er der spørgsmål, specielle behov / hensyn vi vil gerne hjælpe, når vi kan.

Birgit og Kent Karlsen

brande-hundepension-hundeluftning-sanseindtryk-for-hundeoerer-hundeoejne-hundesnuder Ann-hundehygge-brande-hundecenter-luftetur familiedyrsvejleder-internatsindehaver-brande-hundepension-og-internat-birgit-og-hvalpen-mollie-paa-luftetur-i-sne-og-slud

 

Copyright 2012. QualityJoomlaTemplates. Hundeogkattepension.dk