Pension for katte

brande-kattepension-mosegaardens-dyrecenter-katteaktiviteter brande-kattepension-2-kattevenner-sammen-i-katteboks emilie-kattenussseri-i-kattevoliere-brande-kattepension

Mosegaardens Kattepension er inrettet i separate katteafsnit, kattene har hver sin katteboks, hvor der bl.a. er kattekattekradse/katteklatretræ, en tæppebeklædt stol med kattehule under, samt kattetoilet og spisested til katten.

katteboksene er omkring 3 kvadratmeter, mandshøje og  indrettet trygt og sikkert for katten, således at misserne kan se hinanden eller vælge at lade være.

katteejer er velkommen til at medbringe egendele til katten.Vi beder dog  katteejer undlade at medbringe ting til katten, som katteejer er ked af at miste og selv være behjælpelige med at huske at få kattens ejendele med hjem igen, når katten afhentes efter kattens ferieophold på Mosegaardens kattepension/ Brande Dyrecenter.

Den enkelte mis har lejlighed til fri katteleg i kattenpensionens fællesrum, når vi er hos katten, hvis den har lyst. Ligesom der er mulighed for en gåtur i kattesele, hvis mis har lyst og den er vandt til kattesele, som er medbragt.

PÅ Mosegaardens Kattepension råder vi desuden over flere flugtsikrede kattevolieres, som katten får mulighed for at boltre sig i, når den signalerer med sin katteadfærd og kattesprog, at den er klar til dette.

På Brande Dyrecenter har vi også alt hvad hører til i kattetilbehør som: kattelegetøj, katteskåle til mad og vand, kattekradsetræer, kattetoilet o.s.v.

Vi og vores engagerede, kyndige og katteglade medarbejdere har også tid til kattekæl og kattesnak, når mis har lyst til dette.

Vi fodrer med et mildt og godt kattetørfoder og  har også forskelligt dåsemad til katte, tun m.v..Katteejer er også velkommen til at medbringe kattens vanlige kattemad under kattens ferieophold på Mosegaard. Evt. medicin skal katteejer selv medbringe.

Kattene skal på lige fod med hundene medbringe en vaccinationsattest mod de almindelige, mest alvorlige og smitsomme kattesygdomme, som er max. 1 år. ( Tal evt. med dyrlægen)

se evt. under vaciner

kattevoliere-brande-internat-kattepension-mosegaard kattepesnion-brande-kattehygge-katte-paa-ferie brand-internat-for-dyrenes-beskyttelse-kattepension-brande-hundepension-ejere-birgit-kent-karlsen brande-kattepension-kattevoliere-kat-paa-udkik

Katte er udelukkende dækket af ejers evt. egne forsikringer og er  i kattepension på Mosegaard for katteejers egen risiko og regning.

Hvis man har mere end en mis og kattene er vandt til at være sammen, råder vi over  kattebokse i en størrelse, så de sagtens kan være sammen. Der er også mulighed for at slå katteboksene sammen, så de for endnu mere plads, hvis behov for dette.

Vores erfaring fortæller os, at en del katte kan reagere med bl.a. uro ved uvandt  bilkørsel. Derfor anbefaler vi at den transporteres i kattetransportkasse eller lignende, når de skal til og fra deres katteferieophold på Mosegaardens Kattepension. Ligeledes kan katten blive køresyg, derfor kan det være godt at undlade at give den mad umiddelbart inden bilkørsel, så kan den evt starte med at få lidt, når den er flyttet ind.

 kattehygge-i kattevoliere-brande-kattepension-med-kent-og-birgit paa-katteferie-brande-kattepension-kattesjov-og kattespas katteferie-brande-kattepension-kattehotel

 

 

Copyright 2012. QualityJoomlaTemplates. Hundeogkattepension.dk