Medarbejdere på Mosegaardens hunde- og kattepension, Brande Dyreinternat for Dyrenes Beskyttelse

 

kent-og-birgit-karlsen-ejere-af brande-hundepension-brande-internat 

Indehavere og  ansvarshavende: Birgit og Kent Karlsen

Kent er oprindelig håndværker og mureruddannet. Kent har boet og levet sit liv med Mosegaardens Hunde- og Kattepension, Brande Dyreinternat for Dyrenes Beskyttelse Sønderkærvej 11 Uhre, 7330 Brande siden starten i 1986.

Birgit er oprindelig sygeplejerske og sundhedsplejerske. Birgit har ligeledes boet og levet sit liv på Mosegaardens Hunde- og Kattepension, Brande Dyreinternat for Dyrenes Beskyttelses Internat i Brande siden 1986.

læs evt mere under vores historie.

 

Dyrlæger i vores dyrlægeklinik

Dyrlægerne Helene O. Bech og Palle Bech

De har siden april 2013 været ansat  til at have deres faste gang iblandt os på Mosegaardens dyrlægeklinik - En  betryggelse for dyreejer og os. Samtidig varetager de dyrlægeopgaverne, vi har som Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse og selvfølgelig også såfremt en af vores pensionsdyr måtte have behov, med mindre ejer ønsker at vi bruger egen dyrlæge i  en sådanne situiation ( heldigvist yderst sjældent).

De er desuden indehaverne af Klovborg Dyrlægeklinik.

Palle-Bech-dyrlæge-Brande-internats-dyrlægeklinik-indehaver-klovborg-dyrelægeklinikhelene-outrup-bech-dyrlaege-brande-hundepension-og-dyreinternat

 

 

Fastansat personale

personalegruppe2017- i str 1224 til vores egen hjemmeside

Voksne ansatte: 

Fælles for alle på Mosegaardens Hunde- og Kattepension, Brande Dyreinternat for Dyrenes Beskyttelse er, at alle regelmæssigt og fortløbende deltager i relevante undervisningsforløb og kurser bl.a. i Dyrenes Beskyttelses regi omhandlende dyreadfærd og dyrevelfærd, motivation og drivkraft, stimulation og aktivering, racer og dyrearters forskellighed, symptomer og sygdomme, forebyggelse og behandling.

I kraft af, at vi er denne faste gruppe voksne lykkes det for os, at have åbent for hunde, katte og familiedyr som har brug for et ferieophold på Brande dyrepension 365 dage om året. Ikke mindre væsentligt bevirker det, at vi har døgnbemanding på  Mosegaarden, idet det faste personale flytter ind i privaten hvis Birgit og Kent drager hjemmefra, til møder, skal på kurser eller holder ferie.

 

 

Gitte-dyrepasser-brande-hundepension-midtjylland-med-dansk-svensk-gaardhunden-king

Gitte

Gitte er uddannet familiedyrsvejleder, og arbejder som dyrepasser. Hun er opvokset på et lille landbrug på Fyn, og har i hele sin opvækst levet blandt køer, grise, heste, høns, hunde og katte. Som voksen har hun lavet mange forskellige ting, men først i en voksen alder har hun fået muligheden for at kombinere sit arbejdsliv med sin glæde ved at være ude og at omgås dyr hos os på Brande Internat og Hundepension. Gitte har i hjemmet 1 hund, 4 katte, flere store udendørs voliere med undulater og røde soseller, høns og påfugle.

 

 

 dyrepasser ann og labradorblandingen bella hygger i naturskoenne hundeluftningsomraade brande hundepension

Ann

Ann er uddannet Familiedyrsvejleder og arbejder som Dyrepasser på Mosegården. Ann har været på Mosegaarden siden 2010, så er vant til at vurder dyrenes helbred og velbefindende. Hun assistere også i vores egen Dyreklinik når der er behov for det. Efter flere år på stedet er Ann vant til alle slags hunde men især ældre og sensitive hunde går helt ind i hjertet på hende. Hun har selv en ældre Golden retriever der bor på hendes lille gård, sammen med to heste og to katte.


 

Nadia

Nadia er uddannet familiedyrsvejleder og dyrepasser. Hun har en bred viden og erfaring indenfor mange forskellige dyrearter. Nadia har tidligere arbejdet i en dyrehandel, hvorfra hun har en bred viden omkring fodring, pasning og adfærd hos mange slags kæledyr. Hun har en stor interesse for krybdyr, og det var derfor hendes hovedområde i zoologisk have og i dyrehandlen. Nadia bor på et nedlagt landbrug, hvor hun drømmer om at blive selvforsynende. Hun har flere slags husdyr, grise, høns og gæs, og vil gerne udvidde med flere dyr med tiden.Derudover har hun også 2 katte, akvarie med fisk, og to små hunde som hun går til udstilling og træning med.

 

Bettina

Bettina er Familiedyrsvejleder og er ansat som dyrepasser og webmaster. Hun varetager bl.a. opgaver omkring vores facebook og hjemmesider. Bettina er uddannet kranio-sekral terapeut til dyr og bruger sin erfaring til bl.a. heste og hunde. Der har altid været dyr i hendes liv: Som barn og ung havde hun bl.a. kaniner, undulater, katte, hunde, ørkenrotter, marsvin og Chinchillaer. I sit voksne liv er engagementet for dyr også i spil, idet hun både har heste og 2 hunde, som hun har gået/går til lydighedstræning, agility og dog parkour med. Desuden har hun overtaget 3 katte og 3 chinchillaer fra Brande Internat. Bettina er også ofte i spil som plejemor for killinger.

 

Eva redg

Eva 

Eva arbejder som dyrepasser. Hun er  uddannet landmand med speciale i husdyr i 2012. Hun har arbejdet forskellige steder, bla. med at passe køer, grise og mink. Eva er også uddannet brandmand og har arbejdet ved Falck. Hun er vokset op på en økologisk gård, med frilandsgrise, hvor dyrevelfærd var højeste prioritet, og har altid haft alle slags husdyr omkring mig.

Eva har redet siden hun var lille, og har selv en hest. Drømmer om forhåbentlig snart at få egen lille bondegård, med plads til heste, hund og kat.  

 

Sofie

Sofie

Sofie er uddannet dyrepasser. Hun bor på en nedlagt landejendom og har 2 katte og ænder

mere tekst på vej

 

 cecilie bedre

Cecilie

Cecilie er ansat som dyrepasser. Hun har altid haft hund hjemme. Cecilie interesserede sig for pleje, omsorg og træning, og kom derfor med tiden til at stå for disse ting omkring familiens hund. Cecilie har redet siden hun var lille, og som 12 årig fik hun sin egen pony.I dag har Cecilie sin egen hest og 2 katte.

Cecile er uddannet Jordbrugsteknolog med speciale i miljø og natur. Hun ville bla. gerne arbejde som naturvejleder eller ligende. Da det ikke var muligt at finde job, overvejede hun at tage uddannelsen som dyrepasser. Hun kunne desværrer se, at det også var et område, der var svært at få arbejde indenfor. Cecilie har altid haft stor løst til at arbejde med dyr, især kæledyr, derfor søgte hun job på Mosegaardens hunde- og kattepension. Cecile varetager alle arbejdsopgaver.

 

Maria redg

Maria

Maria er uddannet dyrepasser. Hun har tidligere arbejdet i Jyllands Park Zoo og har en del viden og erfaring indenfor forskellige dyrearter. 

Derhjemme har Maria en kat, samt 3 kaniner som lever det frie liv i haven.

Særligt kaniner og gnavere har Marias store interesse, og hun ved meget indenfor korrekt fodring, adfærd, boligforhold, bonding af kaniner, osv. Derudover går hun meget op i dyr ikke keder sig og har mange forskellige idéer til hvordan man kan aktivere og berige dyrene i deres hverdag.
Fritiden bruger hun gerne med familie og venner og hun holder meget af at opholde sig i naturen,  gerne på hesteryg. 

 

Louise redg

Louise

Louise er ansat som dyrepasser. Hun er uddannet landmand med speciale i kvæg, og har arbejdet som assistent i en dyreklinik.

Louise har også arbejdet som frivillig i udlandet på en dyreklinik.

Dyr har altid været en stor del af Louises liv, hun har bla haft hund, kat, hamster og fisk. Idag har hun i hjemmet en kat. Louise interesere sig meget for dyrs adfærd, og træning af dyr.

 

BILLEDE KOMMER

Rikke

tekst kommer

 

BILLEDE KOMMER

Lotte

tekst kommer

 

Alt mulig mand

Rasmus medarbejder lys

Rasmus

Han er vokset op på et nedlagt landbrug i en lille landsby. Han har arbejdet rundt på forskellige gårde i nærheden med køer, grise og hyrdehunde.
Rasmus har altid haft dyr. Han har haft fugle, kanin, marsvin, hund, kat, akvarie med masser af fisk og terrarie med slange, øgler og andre krybdyr.
Han har taget grundforløbet som dyrepasser, og vil nu gerne arbejde med kæledyr.
Rasmus holder meget af alle dyr, og det at de er forskellige i deres adfærd, synes han er interessant og optager ham. Han er især betaget af krybdyr, som han også selv har haft en del af.
Rasmus bor for sig selv, sammen med sin hund Jack, der er en jack russel terrier. Han har haft den fra hvalp, og træner selv lydigheds træning med den. Han har også lavet en agilitybane i sin have hvor han træner agility med sin hund.

 

Emily-Ung-i-job-mosegaardens -internat-for dyrenes-beskyttels-med-fritten-Fritz  ung-i-job-mosegaardens-hundepension-Kristine-katteklapper-hundelufter

 Ungarbejdre:

Da de unge mennesker på et tidspunkt skal videre i deres liv og uddannelse, har vi igennem tiden haft mange  søde, ansvarlige, dyreelskende unge mennesker til at hjælpe os med at lufte og nusse, smørre leverpostejsmadder, vaske op, rydde op, gøre rent o.s.v. Vi har altid brugt unge mennesker som er vant til omgang med dyr og ofte unge, som overvejer en uddannelse med dyr. De unge mennesker ansættes efter samtale med Birgit og Kent, og har altid en oplærings- og prøveperiode, inden de kommer til at gå selv. De er alle fyldt 14 år når de starte som ung fritidshjælper på Mosegaardens Hunde- og Kattepension, Brande Dyreinternat for Dyrenes Beskyttelse.

De er oftest tilknyttet Mosegaarden i 2-5 år og fungerer altid sammen med- og under voksnes ledelse, ansvar og anvisninger, med opgaver, som de kan magte. En måde, hvor vi kan bidrage til at unge udvikler deres evner til at forstå og læse dyrenes signaler, og at omgåes dyr med omsorg, viden, ansvarlighed og respekt.

Stinne

Emily

Maria

Stig

Kirstine

Filip

Thea

Laura

Stine

Ann Sofie

Jannie

 

Faste afløsere:

 

Anne-veterinær-sygeplejerske-brande-hundepension-og- kattepension

Anne

Anne er Sygeplejerske og dyrepasser på Mosegaardens Hunde- og kattepension, er opvokset med hunde, katte og kaniner, og brugt sin fritid i naturen og blandt dyrene. HUn bl.a. gået på hundeskole med de hunde familien har haft. 

Hun har altid haft stor kærlighed til dyr, og ønsket at arbejde med dyr i sit voksenliv. Hun har bl.a. arbejdet på en vildpleje station under Dyrenes Beskyttelse, som hun stadig har kontakt til og hjælper i sin fritid. Hun og hendes familie har 2 hunde.

 

Kamilla-Karlsen-hundepension-Brande

Kamilla

Kamilla er dyrepasser på Mosegaarden, og datter af huset og har været en del af ”livet på Mosegård” siden hun blev født.

Kamilla har fungeret som dyrepasser på lige fod med de andre voksne, samt som leder og periodisk stedfortræder for Kent og Birgit. 

Hun er nu flyttet hjemmefra Brande Hundepension, og har sammen med kærsten fået sit eget lille husmands sted. Med husmandsstedet fulgte to søde katte, og de har nu også bordercollien Bella. Hun er nu færdiguddannet som lærer, så hun hjælper til med at passe dyrene  i de weekends, ferie- og helligdagsperioder, hun kan.

 

BILLEDE KOMMER

Helle

tekst kommer

 

Stefanie, Veronika, Isabella og Maria er alle blevet 18 år og har været ungarbejdere hos os siden de var 14 år. Vi er så heldige, at de har sagt, de gerne vil hjælpe os i de travle periode, når deres uddannelse m.v. tillader dette.

 

 113

Isabella     

       

                               

maria-ung-fritidsarbejder-hundelufterpå brande-hundepension-katteklapper-på-brande-katteinternat

Maria

 

Steffanie

 

Veronika

 

 

 

 

Praktikanter:

Vi har ofte forskellige praktikanter fra de store klasser i folkeskolen, forskellige uddannelser omkring dyr, og fra det offentlige i arbejdsafklaring m.v..

Camilla N praktikant

Camilla

 

Vivian redg

Vivian

 

BILLEDE KOMMER

Jannie

Copyright 2012. QualityJoomlaTemplates. Hundeogkattepension.dk