Hundedagpleje

Hundedagpleje på Brande Hundepension:

shapai-aicha-i-dagpleje-sjove-hundeaktiviteter-brand-hundepension-spaendende-hundeskov hundedagpleje-faelles-hundeaktiviteter-indhegnet-naturskoen-hundeskov-brande-hundepension

Vi tager gerne hunde  i hundedagpleje på aftalte hverdage. 

Hundeejer kan aflevere sin hund  i hundedagpleje til os eller vores faste, engagerede medarbejder på hverdage kl. 7.30 eller mellem 10-11.30 ellerevt.  efter aftale, og  afhente den igen imellem 17.00-19.00 eller efter en konkret, anden aftale.

 Det er ikke sikkert, at vi har plads til dagplejehunde på  lørdage/ søndage, på helligdage, fra den 21. december til den  2. januar, og i ugerne 7, 42, 26,27,28,29,30.og 31... men forhør gerne om plads :)

 Hundeejer kan  med økonomisk fordel købe et ” 10 - turskort”  til hundedagpleje. Se evt. under priser

En dagplejehund er på lige fod med pensionens øvrige pensionærer altid i dyrepensionen for hundeejers risiko og regning og skal være vaccineret, som beskrevet under vaccinationer.

hundehvalpe-laerer-hundepension-i-hundedagpleje-brande-dyrepension hundehvalp-sjove-hundeaktiviteteri-hundedagpleje-brande-hundepension hundehygge-hundedagpleje-brande-hundecenter hundehvalp-hundedagpleje-hundepension-brande-internat

Vi er nogle hundeglade og meget hundeengagerede  mennesker , der bruger al vores hundeglæde, hundeviden,hundeerfaring og omsorg og respekt for hunden til at varetage opgaven. Vi har haft hunde i hundedagpleje i større eller mindre omfang igennem de mere end 25 år,hvor  "Mosegaard" har eksisteret som dyrepension og -internat, --- når folk har spurgt os. Nu er tiden kommet, hvor vi ønsker at gøre mere åbent opmærksom på vores tilbud til de hundeejere, der måtte ønske at benytte sig af tilbuddet om hundedagpleje:


Hundedagpleje på Mosegaardens Hundepension, Brande Hundecenter er tænkt som et godt supplement til dig i at udvikle din hunds  egenskaber og erfaringer bl.a. med hensyn til samvær med andre hunde og forskellige mennesker.

På Mosegaardens Hundepension, Brande Hundecenter tilbyder vi følgende ressourser:
- Vores og vores medarbejderes store faglige, mangeårige hundeerfaringer. Såvel Birgit og Kent´s egne som vore dygtige medarbejderes personlige  egenskaber og forskelligheder m.h.t.  bl.a. alder, køn, fremtræden og tilgang til den enkelte hund.


-Vores hyggelige, men også moderne og meget flexible  indendørs  hundevenlige faciliteter: Mosegaardens Hundepension består bl.a.af 9 forskelligt indrettede hundeafsnit hvor den mindste er på blot 2 " hundeværelser", således, at  den enkelte hunds behov og trivsel tilgodeses på bedste vis.

- Samt ikke mindst vores fantastiske 14 tønderland store udendørs faciliteter med stier, bænke og hyggekroge,vand og eng, indhegnede friluftsarealer til hunde og  flugtsikret hundeskov,  og hvad dette eldorado indholder af muligheder for samvær, fantasktisk oplevelser og sanseindtryk for hunden.

  -Omsorgen for og samværet med dagplejehunden bygger på: Omtanke, respekt og ansvarlighed for den enkelte hunds individuelle behov. Masser  af gode, positive indtryk og udfordringer. Motivation og belønning i form af ros, kæl, klap, evt. ”klik” og godbidder..


Birgit og Kent Karlsens baggrund for tiltaget om hundedagpleje  er bl.a. at:

vi oplever en stigende efterspørgsel fra hundeejere vedrørende hundedagpleje..
Vi oplever at et stigende antal hunde kan have behov for hundedagpleje...
Vi synes hundedagpleje er en betydningsfuld, relevant og inspirerende opgave for os og vores medarbejdere på Mosegaardens Hundpension, Brande Hundecenter..
Vi ønsker at hjælpe både hund og hundeejer, ved at tilbyde hundedagpleje som et suplement..
Vi kan med  hundedagpleje medvirke til  at hundens positive udvikling, trivsel og harmoni fremmes..
Vi kan ved at tilbyde hundedagpleje medvirke til at mindske risikoen for udvikling af hundes problemadfærd, som f.eks alenehjemmeproblematikken..
Konkret og i yderste konsekvens  kan vi måske være medvirkende til at nogle hunde ikke behøver skifte hjem..

luftetid-på-brande-hundepension-egen-private-hundeskov-og-naturskønne-stier-med-hundedufte-og-hundeaktiviteter hundedagpleje-hundeluftetur-brande-internat  hundedagpleje-hundenussen-brande-hundepension-naturskoenne-hundelufteomraade

Hvad går dagplejehundens dag med ?

Når din hund er i hundedagpleje hos Birgit og Kent vil hunden bl.a. få mulighed for:

Samvær og hygge med  os og vores faste, gode medarbejderstab i form af kæl og klap indendørs eller ude i området  -måske i en af vores hundehyggekroge med en bænk og en hundemadpakke med..
Udfordringer bl.a.  med  hundeøvelser og hundeopgaver som hunden synes er sjove....
At få sin medbragte madpakke eller vores hundemad og hundegodter serveret  - måske som et hundespor, eller i en hundeaktivitetskugle..
Omgang og samvær med andre hunde sammen med os bl.a. i form af hundelufteture, hvor vi følges ad..
Hundeaktiviteter og fri hundeleg i hundeskoven hvor hunden bl.a. kan lege bold, pind, gå et hundespor, gemmelege, grave et hul, dase i en solstråle eller tumle i sne afhængig af vejr og årstid .. og meget andet..
Hunden får masser af sanseindtryk i form af hundedufte bl.a. fra de mange andre hunde, der har sat deres hundespor i vores hundeluftningsområde. ..
Hvem ved - måske møder hunden: katten, en and eller anden fugl, ræven , en hare eller måske et rådyr på vores hundeluftetur i engen eller ved et af områdets vandhulle,r og kan måske få "dyppet tæerne"?

Dagplejehunden vil naturligvis også få lejlighed til  hvileperioder og fred i sit eget rummelige og lune hunderum, hvor der bl.a. er en dejlig hundekurv og hundetæppe og evt. nogle af hundens medbragte hundelegesager og hundelækkerier. Hunden kan selvfølgelig  gå ud i sin egen udendørs hundeløbegård, hvis den skulle få lyst til dette  (-  afhængig af årstid og vejr)
Som en ekstra service -hvis det ønskes,- kan vores mangeårige og store  faglige hundeerfaring og hundeviden om hundeadfærd,- hundevelfærd, hundemotivation og hundestimulation  også udnyttes til små aftalte hundetrænings- og opdragelsesopgaver for hunde.
Ligeledes kan vi forestille os, at vores mangeårige erfaringer  som hundefrisører  vil kunne udnyttes til glæde og gavn for både hund og hundeejer,- f.eks. til en hundenegl, som trænger til at blive klippet, en hund som trænger til et hundebad  eller en hund, som nyder  at blive børstet – som en aftalt, ekstra opgave


Hundeejers behov  og ønsker til hundedagplejen på Mosegaardens Hundepension,Brande Hundecenter kan være mange: 

Hundeejer kan have travle dage eller perioder hvor  det kniber med tid og overskud  til hunden.. Hundeejer har samvittighedskvaler  over for din hund.. Hundeejer har behov for at  komme hjem til en ”oplevelsesmættet” hund.. Måske er hundeejer ikke så godt gående eller på  anden måde ikke helt rask i en periode?
Skal hundeejer have gjort rent – uden hundens hjælp?
Hundeejer skal måske have besøg – hvor hunden og hundeejer er bedst tjent med at hunden ikke er hjemme?
Hundeejer skal i byen eller på kursus?
Hundeejer skal måske have håndværkere i hjemmet?
Arbejder hundeejer i nærheden af Mosegaardens Hundepension/ Brande Hundecenter, men har lang transporttid mellem hjem og arbejde og kan hundeejer få det til at passe med, at  hunden kan bringes og hentes i hundedagplejen før og efter hundeejers arbejdsdag ?
Kan hundeejer mærke at  hunden ikke bliver aktiveret og  stimuleret  i den grad, som den har behov for?
Er  hunden alenehund og har hunden behov for udvikling igennem samvær  med andre hunde?
Kniber det med hundeejers tid og overskud til at tage hunden med ud til andre mennesker, hunde og andre indtryk i forhold til ejers ønsket og hundens behov?
Har hunden svært ved at være alene hjemme –   p.g.a. sin unge alder, manglende selskab eller andet?
Ønsker hundeejer blot at give den nogle gode  hundeoplevelser?
Har hundeejer lange, trættende dage ind imellem, hvor hundeejer ikke har overskud til sin hunds behov, når man kommer hjem?
Hundedagpleje kan også være en del af hundeejers og hundens tilvænning til fremtidig brug af hundepension i perioder, hvor man skal være fra hinanden...
Måske er hundeejers ønsker/ hundens behov for hundedagpleje - hver dag i en kortere eller længere periode..?
Måske er hundeejers ønsker/ hundens behov for hundedagpleje - en eller to dage om ugen..?
Måske en eller to gange om måneden..?
Eller måske er hundeejers ønsker/ hundens behov for hundedagpleje  noget helt andet..?

 

Copyright 2012. QualityJoomlaTemplates. Hundeogkattepension.dk