Kørselsvejledninger


Sådan finder dyreejer  os:

Mosegaardens Hundepension og Kattepension, Brande Dyrecenter og Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse ved Birgit og Kent Karlsen, Sønderkærvej 11, 7330 Uhre pr. Brande, lige midt i Jylland med lige afstande til Nord-, Syd-, Øst-, og Vestjylland . En anerkendt, godkendt, trygt og sikkert, spændende og inspirerende, lunt og omsorgsfuldt sted med fast,erfarent, ansvarligt og engageret personalestab og døgnvagt alle årets dage, egen hundeskov og 14 tønderland natur med eng, skov og vand

hundepension-mosegaard-brande-internat-for-dyrenes-beskyttelsekent-og-birgit-karlsen-ejere-af brande-hundepension-brande-internat

Find Brande Dyrepension fra Sjælland,Fyn, Vejle, Give, ( Thyregod, Billund) kanten

Kør ad hovedvej A18 mod Brande, følg den nye omfartsvej udenom Brande by og tag derefter afkørslen mod Sdr. Omme/ Brande N på den anden side af Brande. Tag herefter 3. afkørsel i den første rundkørsel og 1. afkørsel i den rundkørsel, der kommer umiddelbart efter. I er nu på hovedvej A18 igen med retning mod Arnborg/ Herning: Kør herefter godt 3  km. og drej til venstre ad Engebækvej mod Uhre. Der er en gul Helle, som i kan kende stedet på på afstand. Følg Engebækvej ca. 6,5 km, drej derefter til højre ad Sønderkærvej  ( der er et blåt/ hvidt kommuneskilt med ”Mosegårdens Hunde- og Kattepension/ Brande Dyrecenter og Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse”. Vores gård er nr. 11 og ligger ud til vejen som 2. gård på venstre hånd.

Find Brande Dyrepension fra Horsens, Skanderborg/ Ry), Nr.Snede, Ejstrupholm, (Thyregod )kanten:

Kør mod Brande, umiddelbart inden Brande tages omfartsvejen mod Herning. Tag derefter afkørslen mod Sdr. Omme/ Brande N på den anden side af Brande. Tag herefter 3. afkørsel i den første rundkørsel og 1. afkørsel i den rundkørsel, der kommer umiddelbart efter. I er nu på hovedvej A18 igen med retning mod Arnborg/ Herning: Kør herefter godt 3  km. og drej til venstre ad Engebækvej mod Uhre. Der er en gul Helle, som i kan kende stedet på på afstand. Følg Engebækvej ca. 6,5 km, drej derefter til højre ad Sønderkærvej  ( der er et blåt/ hvidt kommuneskilt med ”Mosegårdens Hunde- og Kattepension/ Brande Dyrecenter og Brande Internat forDyrenes Beskyttelse”. Vores gård er nr. 11 og ligger ud til vejen som 2. gård på venstre hånd.

Find Brande Dyrepension fra Viborg, Holstebro, Herning, Silkeborg, Bording, Ikast kanten:

Tag motorvejen ved Herning mod Brande/ Vejle. Tag afkørslen ved Arnborg og derefter 1. afkørsel i den første rundkørsel, Tag derefter 3. afkørsel i rundkørselen ved Arnborg (  ved caferteriet og benzintanken). I kører nu på hovedvej A18 mod Brande. Kør ca. 5  km. og drej derefter til højre ad Engebækvej mod Uhre. Der er en gul Helle, som i kan kende stedet på på afstand. Følg Engebækvej ca. 6,5km, drej derefter til højre ad Sønderkærvej ( der er et blåt/ hvidt kommuneskilt med ”Mosegårdens Hunde- og Kattepension/ Brande Dyrecenter og Brande Internat forDyrenes Beskyttelse”. Vores gård er nr 11 og ligger ud til vejen som 2. gård på venstre hånd.

Find Brande Dyrepension fra Lind, Høgild, Arnborg kanten:

Er det nemmest af tage den gamle hovedvej 18 mod Brande, fortsætte mod Brande i rundkørslen ved benzintanken og cafeteriet og derefter: I kører nu på hovedvej A18 mod Brande. Kør ca. 5 km, og drej derefter til højre ad Engebækvej mod Uhre. Der er en gul Helle, som i kan kende stedet på på afstand. Følg Engebækvej ca. 6,5 km, drej derefter til højre ad Sønderkærvej  ( der er et blåt/ hvidt kommuneskilt med ”Mosegårdens Hunde- og Kattepension/ Brande Dyrecenter og Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse ”. Vores gård er nr. 11 og ligger ud til vejen som 2. gård på venstre hånd.

Find Brande Dyrepension fra Ringkøbing, Skjern,(Tarm), Kibæk, Sdr.Felding, Skarrild kanten:

Man kan vælge at køre til arnborg, og derefter følge vejledningen lige ovenfor.
Eller man kan tage den noget kortere og meget smukke tur må de mindre veje ved at dreje mod Sdr. Omme/ Karstoft i rundkørselen i Skarrild. Derfter drejer man til venstre mod Karstoft lige i udkanten af Skarrild og følger vejen indtil man kommer til det sted, hvor der står Karstoft 1 km mod højre. Her drejer man til venstre ad Bjørnkærvej. Bjørnkærvej bliver til Sønderkærvej, når man forlader Åskov Kommune og er kommet ind i Brande Kommune. Mosegaardens Hunde- og Kattepension/ Brande Dyrecenter og Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse ligger på som 3. gård på højre hånd på nr.11 og ligger ud til vejen.

Fra Esbjerg,Varde, (Tarm), Grinsted, Holsted, (Billund),Sdr.Omme, Blåhøj (Billund, Filskov) kanten:

Tag vejen ca. 1 km udenfor Sdr. Omme mod Brande. I første lille by ( Gammel Blåhøj) går Engebækvej fra mod venstre. Tag denne og kør ca. 9 km. Sønderkærvej ligger så på venstre hånd. Her er der et blåt/ hvidt kommuneskilt med ”Mosegårdens Hunde- og Kattepension/ Brande Dyrecenter og Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse”. Vores gård er nr. 11 og ligger ud til vejen som 2. gård på venstre hånd. 

Dyreejer kan også vælge at printe en kørselsvejledning til Mosegaardens Hundepension og kattepension, Brande Dyrecenter og Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse, ved Birgit og Kent Karlsen,Sønderkærvej 11, 7330 Uhre pr. Brande ud nedenfor: Benyt www.eniro.dk til at finde vej hertil

luftetid-på-brande-hundepension-egen-private-hundeskov-og-naturskønne-stier-med-hundedufte-og-hundeaktiviteter fjorten-toenderland-lufteareal-med-soer-stier-baenke-sanseindtryk-for-hunde-brande-hundepension vinter-paa-mosegaardens-hundepension-brande-internat-aabent-alle-dage

Copyright 2012. QualityJoomlaTemplates. Hundeogkattepension.dk