Døgnrytme

spisetid-paa-mosegaardens-hundepension-brande-internat-for-dyrenes-beskyttelse hunderugbroed-med-hundeleverpostej-er-ogsaa-paa-menuen-paa-brande-hundepension hygge-tryghed-samtalerum-hundeaktivitesrum-brande-hundepension

 Brande Dyrepensions Døgnrytme tager hensyn til feriedyrenes behov for hvile og aktivitet:

Nedenfor har vi forsøgt at  beskrive de mest overordnede linjer for døgnrytmen på Mosegaardens Hunde- og kattepension. Vi opfordrer til stor respekt fra dig som er dyreejer for vores døgnrytme. Den danner nemlig vores overordnet struktur på Mosegaard, som er medvirkende til, at vi kan planlægge, tilrettelægge og derigennem tilgodese og sikre den enkelte pensionærs omsorg og pleje med ballance og harmoni for den enkelte feriehunds, individuelle hundetrivsel og hundebehov, hundeomsorg og hundepleje, hundeaktivering og hundestimulering, hundenusseni og hundekontakt, hundeforplejning og hundesoignering, hvile og ro m.m. optimalt under dets "hundehotelophold".

 jylands- hundepension-brande-hundeaktiviteter i hundeskoven hundeluftetur-brande-hundepension-rodesian-ridgebacks-på-ferie-brande-hundecenter hundsoignering-brande-hundepension-hundebad-hundeferie

                                           Aktivering i hundeskoven                         Feriehunde på luftetur                             Tid til et bad inden hjemrejsen

7.00 - 10.00

Vi gør rent, og rydder op hos hundene/kattene. Pensionærerne får morgenmad og frisk drikke. Der gøres rent i dyrepensionens forskellige afsnit efter gårdsdagens afrejste pensionærer/hunde/katte og klar til dagens dyrepensionens nye pensionærer/hunde/katte.

Dagen på Mosegaardens Hunde- og Kattepension/ Brande Dyrecenter og Internat starter med at vi lufter, leger med, soignerer og aktivirer de første hunde. Der snakkes, kæles og leges med kattene.

10.00 – 11.30

Dagens første åbningstid i Mosegaardens Hunde- og Kattepension hvor evt. hunde/ katte rejser af og evt. nye pensionærer bliver bragt til et ferie ophold på Brande Dyrecenter af dyreejer.

7.00 –ca. 13.00

Vi, der har ansvaret og omsorgen for pensionærerne i Mosegaardens Hunde- og kattepensions varetægt motionerer, aktiverer, leger, kæler og snakker med hver enkelt hund/ kat.

Ca.13 – 16.30

Hundene og kattene på Mosegaardens Hunde- og kattepension/ Brande Dyrecenter har middagsro.

17.00 – 19.00 

dagens 2. åbningstid i Mosegaardens Hunde- og kattepension/ Brande Dyrecenter hvor evt. nye hunde/ katte kommer til, andre pensionærer  bliver afhentet af deres nærmeste.

16.30 – sengetid

Hundene/ kattene som er i dyrepension på Mosegaardens Hunde- og Kattepension/ Brande Dyrecenter får mad og drikke.

Der ryddes op hos de enkelte pensionærer på Mosegaardens Hunde- og kattepension/ Brande Dyrecenter og i omgivelserne.

Vi der har ansvaret og omsorgen for pensionærernes trivsel og behov på Mosegaardnes Hunde- og kattepension/ Brande  yrecentervsnakker, kæler, nusser,soignerer,leger, lufter og aktiverer fortsat….

Ca. 20 -  21.00

”Godnat og sov godt og trygt" på Mosegaardens Hunde- og kattepension/ Brande Dyrecenter

 læs evt. under "åbningstider"

læs evt. under "sikkerhed" ,"forebyggelse" og "vi er gode til.."

 

 kattehygge-i kattevoliere-brande-kattepension-med-kent-og-birgit  agility-brande-hundepnsions-private-indhegnede-hundeskov brande-hundepension-midtjylland-hundekærlighed-tid-ti-kys-og-kæl   brande-kattepension-kattevoliere-kat-paa-udkik tid-til-ro-og hvile-brande-hundepension birgit-kent-kattehygge-brande-kattepension                                                         

Copyright 2012. QualityJoomlaTemplates. Hundeogkattepension.dk